Összpontosítás, tisztaság, őszinteség, nyugalom ásványkarkötő

Összpontosítás, tisztaság, őszinteség, nyugalom ásványkarkötő

3 900Ft

24 db ásványból álló, 20 cm belső kerületű ásványkarkötő. Gumidamilra fűzve.

  • 6 db ametiszt
  • 6 db hegyikristály
  • 6 db lápisz lazuli
  • 6 db tigrisszem

Elfogyott

Cikkszám: asvanykarkoto-ametiszt-hegyikristaly-lapiszlazuli-tigrisszem Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Az ametiszt kő a tiszta kapcsolatok köve, barátság, vagy szerelem, hogy minél szerencsésebben alakuljon a kapcsolat a viselője számára. Tisztaságot, bölcsességet, szelídséget kölcsönöz és jó intuícióknak hála, még a tanulásban is segít. Lelkierőt ad, hitet az igazságban, így jól tud dönteni, aki ametisztet visel. Segít elűzni a félelmet és a haragot, enyhíti a szorongást és segít leküzdeni a honvágyat, az elégedetlenséget. Az ametiszt mala alkalmas a mély meditációhoz, erősít, nyugalmat és megkönnyebbülést hoz. Gyász, veszteségek esetén is.

A hegyikristály a lelki blokkok oldásában is segít, tiszta gondolatokat, tiszta érzéseket hoz, megszabadít a zavarodott és negatív erőktől. A tiszta értelem és érzések köve, így párkapcsolatban, baráti, vagy szakmai kapcsolatban is segít. A hegyikristály hatása univerzális, minden csakrára és minden csillagjegyre jó, a legtisztább éteri energiákat közvetíti, sőt más kövekkel, kristályokkal együtt azok pozitív hatását növeli.

A lápisz lazuli javítja a meditáció hatását, erősebbnek, frissebbnek érezzük tőle magunkat. Ez az erő a hitben és a spirituális erőben is meg tud nyilvánulni, eloszlatja a kételyeket. Ez a kő összeköt a világmindenséggel, összegyűjti a kozmikus sugárzásokat és képes átadni a jótékony rezgéseket a viselőjének. Fokozza az önállóságot és az önbizalmat. Félelmek, a depresszió, vagy a melankólia ellen is egyaránt hasznos lehet.

Nőknél a tigrisszem a végtagok hűvöségét, a perifériális keringést serkenti, tehát a hideg kezű, hideg lábú hölgy, válasszon tigrisszemet. Férfiaknál a bölcsességet és a lelkierőt, a békés, gyarapító energiákat fokozza. A tigrisszem ásvány segít felülemelkedni a részleteken és az egységet megtapasztalni, növeli az odaadást és a bizalmat az élet jó oldalában.

További információk

Tömeg20 g
Méretek10 × 2 × 1 cm
Állapot

Új