Szerencse, boldogság és hosszú élet ásványkarkötő

Szerencse, boldogság és hosszú élet ásványkarkötő

3 900Ft

Ha úgy érzed, elakadtál az életed valamely területén, a malachit segíthet neked. Már évszázadok óta a változások kövének nevezik és mindig ott hívják segítségül, ahol valamely nagy erők hatására van szükség. Az alpesi országokban például vajúdó nők támogatására használták a zöld kőkől faragott kereszteket. A bölcsőkre függesztett kristályt pedig a rontás távol tartására használják mind a mai napig.

Az amazonit kő ősidők óta a nyugalom és a fájdalomcsillapítás köve. Elsimítja a feszültségeket, feloldja a görcsöket.

Az afrikai türkiznek kiegyensúlyozó és felvidító hatása van, véd az idegen befolyásoktól. Segít felismerni és kezelni a boldogság és a boldogtalanság okait. Enyhít a kimerültségen, a savasodáson, a reumán, a köszvényen, a gyomor panaszokon és a görcsökön.

A napkő jókedvű és visszafogottan ösztönző kő. Életörömöt és jó természetet ad át, erősíti az intuíciót. Ha úgy érezzük, hogy az élet semmi jót nem tartogat számunkra, segít megtalálni az örömünket; és arra ösztökél, hogy ne hagyjuk el magunkat. A hagyomány szerint a napkő a jóakaratú istenekhez és a jó szerencséhez kötődik. Alkímiai kő, amely meditáció alatt és a mindennapi életben is szoros kapcsolatot biztosít a fényhez és a Nap éltető erejéhez.

 

Elfogyott

Cikkszám: asvanykarkoto-amazonit-afrikai-turkiz-malachit-napko Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

24 db ásványból álló, 20 cm belső kerületű ásványkarkötő. Gumidamilra fűzve.

  • 6 db malachit
  • 6 db amazonit
  • 6 db afrikai türkiz
  • 6 db napkő

 

További információk

Tömeg20 g
Méretek10 × 2 × 1 cm
Állapot

Új