Padmaszambhava jövendölései

4.4
(18)

Padmaszambhava jövendöléseit a tibeti tanítványainak küldte el földi élete során, melyben leírta a kort amikor a Dharma hanyatlásnak indul.

A hanyatló kor akkor kezdődik el, amikor vasmadarak szelik át az eget és önmagukat meghajtó vasparipák járnak az utakon. A tibeti buddhizmus virágozni fog világszerte és a tibeti emberek szétszóródnak szerte a világban. Ekkor kerül a Dharma Nyugatra. A hanyatló korban apa és fiu közt olyan lesz a viszony mint a játszótársak között. Az uralkodók nem viselkednek vezetőkhöz méltóan és a köznép nem engedelmeskedik többé. Az embereknek nem szükséges elhagyniuk otthonukat, hogy megtudják mi történik a világban, elég az otthonukban egy tükröt bámulni.

A Buddhák áldásának és tevékenységének köszönhető, hogy sokáig viszonylagos békében és nyugalomban élhettek az emberek és gyakorolhatták a Buddhák tanítását. De eljön a kor, amikor a spirituális vezetők a világot körbe járva csapják be és szedik rá a tanítványokat. Hízelegnek, hogy elszedjék az emberek pénzét és javait, a Dharma-t nem adják felajánlásként. Ebben a hanyatló korban a szerzetesek a szútrák recitálása helyett énekelnek, táncolnak és szórakoznak.

A hanyatló korban a nők megosztóan beszélnek, hogy megtörjék a jól működő házasságokat. A gyermekek lázadnak szüleik ellen és kiűzik őket saját otthonukból. Közeli rokonok létesítenek egymással szexuális kapcsolatot. Az emberek erénytelen cselekedeteik által démonokat engednek magukhoz, démonoktól és szellemektől kölcsönöznek erőt hazárdírozásaikhoz. A dohányzás és túlzott alkohol fogyasztás által az őrzők távoznak, a rossz szellemek pedig tárt kapukra találnak.

A Dharma hanyatlani fog és a Buddha szobrokat és más szent tárgyakat piacokon fogják árulni. A káros életmód számos szenvedést fog okozni és sokféle betegség fogja kínozni az embereket. Az ősöktől örökölt értékes kincseket az örökösök eladják. A Buddha áldása csökkenni fog, melynek következtében árvízek és más természeti katasztrófák okoznak nagy szenvedést.

Az emberek megzavarják a helyi szellemeket a vízek erőszakos kitermelésével, melynek jégesők és óriási viharok lesznek a következményei. A fák kivágásával éveken át tartó éhínséget okoznak. Az emberek éhségükben egymást rabolják ki élelemért. A szenvedélybetegek szenvedélyeikkel és függőségeikkel elűzik a Dharma Védelmezőit.

Padmaszambhava azt tanácsolja, hogy ne feledkezzünk meg a Dharma gyakorlásáról, éljünk és cselekedjünk erényesen. Ha szellemek és démonok közelítenek ártó szándékkal recitáljuk Padmaszambhava tizenkét szótagú mantráját:

OM AH HUNG VADZSRA GURU PEMA SZIDDHI HUNG

Bárki aki ezt az üzenetet olvassa, sokszorosítja, recitálja, annak számára minden betegség, háború és katasztrófa oka megszűnik és megjelenik Padmaszambhava tiszta földje és lényegi tanításai. Ennek a tanításnak a hallgatása által rendelkezni fog a képességgel, hogy elhárítson minden akadályt és démont. Aki kedveli és gyakorolja ezt a tanítást azzal Padmaszambhava mindig ott lesz és védelmezi őt, amíg Maitréja Buddha el nem jön.

Források:

https://www.scribd.com/doc/45813294/Guru-Rinpoche-Warning-Letter

https://htnsl.wordpress.com/2017/11/01/guru-padmasambhavas-phrophecies/

http://templemind.blogspot.com/2012/03/shocking-prophecies-made-by.html

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 4.4 / 5. Szavazatok száma 18

Még nincsenek értékelések!

Hozzászólások nem engedélyezettek, de a trackbacks és a ping elérhető.