revolut

Beszélgetések Budával

Beszélgetések Budával

Beszélgetések BudávalA Beszélgetések Budával, a Belső ösvényen szerzett tapasztalatokat foglalja össze esszék, novellák formájában.

A történetek egy része kitalált, míg másokat a valóság ihlette, de mindegyik hátterében megtalálható a mélyről jövő belső tapasztalás intenzív élménye.

Gondolatébresztő mindazoknak, akik érzik, hogy valami nincs rendjén a modern világgal, de nem tudják még érzéseiket és sejtelmeiket szavakká, gondolatokká formálni. Útikalauz zoknak, akik a belső ösvényen járnak (azaz mindenkinek) és a szerzőhöz hasonlóan, próbálják megismerni saját démonaikat és igyekeznek tanulni múltbeli cselekedeteik következményeiből.

A könyv címe utalás Csöpel Láma, Szkíták és Hunok a Buddhák ősi útján című könyvére és egyben gondolatébresztő is azok számára, akik képesek kirakni a történelmi puzzle-t és felismerik a misztériumot, ami összekapcsolja a megvilágosodott mestereket a szkíta, hun és magyar népekkel.

[btn text=”Megrendelem!” tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link=”https://www.neo-aeon.hu/termek/beszelgetesek-budaval/” target=”_self”]

 

Tartalomjegyzék:

 

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma

Earn.com - Keress Bitcoint online!
Scroll to Top